Laat je huid weer stralen!

      0Youth Code Luminizer - Roodheid en oneffenheden maken je huid dof en droog en zeker in deze winterperiode is er soms niet tegenop te smeren. Nu is er goed nieuws van L’Oréal Paris. Het beautymerk komt met de Youth Code Luminizer die bestaat uit een serum en een dagcrème om huidklachten als roodheid en vlekjes te laten verdwijnen. Het serum heeft een iriserende textuur met metallic glansdeeltjes. Licht wordt daarmee beter op de huid gereflecteerd. Met andere woorden: het laat je huid weer stralen. Het fijne van de Youth Code Luminizer is ook dat je het dagelijks kan gebruiken en het makkelijk aan te brengen is. Als je het gebruikt, zul je merken dat het product direct door de huid wordt opgenomen en meteen verfrissend aanvoelt.
Wat is er nu zo speciaal aan Youth Code Luminizer? L’Oréal heeft een kostbaar en zeldzaam ingrediënt gedistilleerd dat ook wel een ‘concentraat van vloeibaar licht’ wordt genoemd: Andersen Liquid. Het voorziet de huid meteen van een magische, heldere gloed die van binnenuit lijkt te komen. Ook biedt L’Oréal de LumiGEN™ technologie. Het is een van de belangrijkste ingrediënten van de Luminizer. Het gepatenteerde biologische ingrediënt zorgt voor een extra effectief, diepwerkend effect, zowel laag voor laag als aan de oppervlakte van de opperhuid.
De testresultaten zijn positief. Maar liefst 67 procent van de vrouwen geeft na een week aan dat zij een aantoonbare verbetering ziet van de gelijkmatigheid van de teint. Na 8 weken zegt 90% van de vrouwen dat ze haar huid veel meer vindt stralen en dat donkere vlekjes zijn vervaagd (bijna 90 procent). 78% vindt dat haar huid een jongere uitstraling heeft gekregen.
Nieuwsgierig geworden naar de Youth Code Luminizer? Je kunt nu een gratis sample van het serum aanvragen op: http://www.facebook.com/lorealparisnl.
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!