Emily Ratajkowski sprong in het coolste jumpsuit ooit voor het Cannes filmfestival

      0

Op het Cannes filmfestival dat elk jaar plaatsvindt in de gelijknamige Zuid-Franse stad, zien we tientallen celebs die keihard hun best doen om er zo over de top glamorous mogelijk uit te zien. Toch droegen model buddies Bella Hadid en Emily Ratajkowski op dag één matching poederroze zijden slit-dresses die minder extravagant waren dan dat we van het festival en van de modellen gewend zijn.

 

😈😈

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Maar gelukkig is er een tweede dag en Emily's outfit compenseerde volledig voor de eerste dag. Het model sprong namelijk in het meest onmogelijke, extravagante en coole jumpsuit dat we ooit gezien hebben. Het catsuit model is volledig van kant, met een sexy off-the-shoulder die haar decolleté laat zien en lagen van enorme ruches die de illusie geven dat Emily in een heuse baljurk staat.

De outfit, ontworpen door Roberto Cavalli's voormalige creative Ddirector Peter Dundas, is exclusief gemaakt voor model Emily en het is the best of both worlds. Het ultieme prinsessengevoel zonder dat je kilo's aan stof mee moet zeulen. Wie wil dat nou niet? Met de jumpsuit kregen we een kleine sneak peek van hoe de Dundas by Peter Dundas collectie eruit gaat zien en als dit zijn look gaat zijn, verheugen wij ons al op de rode lopers van deze winter!

Beeld: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!