Mierzoete lingerie van Odd Molly

      0

De nieuwste spring/summercollectie van Odd Molly ziet er om te smullen uit. Het merk, kenmerkend door haar folklore-achtige looks, komt dit voorjaar weer met een kleurrijke kledinglijn. Vooral de lingerie steekt er met kop en schouder bovenuit. Zit er iets voor jou tussen…

 

Heerlijke romantische kleding: I love it! En als ik naar de nieuwste SS/09-collectie van Odd Molly kijk, zie ik mezelf al op het strand, al relaxend op de veranda van mijn strandhuis met een verfrissend drankje in de hand. Naast de gewone collectie, heeft het merk ook een reeks underpanties ontworpen. Check ze hieronder. Ik zeg: mier- en mierzoet!

Odd MollyOdd Molly
Odd MollyOdd Molly
Odd MollyOdd Molly
Odd MollyOdd Molly
Odd MollyOdd Molly

De kleding mag er ook wezen. Voor het komend voorjaar en de zomer is de mode uit onder andere de sixties en de seventies ter inspiratie gekomen (denk aan Brigitte Bardot). Dat allemaal gemixt met de 'Odd Molly sunday morning feeling'. We zien drukke printjes, gebreide stoffen, veel embroderies, laagjes en veel kleuren. In totaal telt het kleurenpalet 32 soorten! Een supervrolijke collectie, dus laat de zon maar komen.

Odd MollyOdd Molly
Odd MollyOdd Molly
Odd MollyOdd Molly

Wat vind jij van de nieuwste Odd Molly-collectie? (Elisah)
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!