Gemaskerde topmodellen in Franse Vogue

      0

In buitenlandse modebladen kom je vaak de meest spannende editorials tegen. Daarbij worden topmodellen tot in de puntjes gestijld door de beste stylisten en vervolgens gefotografeerd door de bekendste fotografen ter wereld. Zo ook deze maand in de Franse Vogue. Lara Stone, Freja Beha Erichsen, Crystal Renn, Daphne Groeneveld en Mariacarla Boscono werden gekleed in de stijl van een gemaskerd bal gefotografeerd door Mert & Marcus.

Vogue Paris plaatste de fotoshoot in haar speciale jublieum editie (Vogue Paris bestaat negentig jaar) van oktober. En dat de shoot daar thuis hoort is duidelijk. Wat een geweldige foto’s zeg!

Hoofdredactrice van de Franse Vogue Carine Roitfeld deed zelf de styling en kleedde de modellen aan in ontwerpen van Givenchy, Philip Treacy en Altuzarra.

De modellen, die aan de shoot meewerkten, waren ook niet de minste, maar staan momenteel aan de top. Opvallend is bovendien dat een van de meestbelovende nieuwe Nederlandse modellen Daphne Groeneveld ook in de shoot voorkomt.

De meiden zijn wel wat lastig te herkennen door de maskers, de speciale make-up en de pruiken, maar Daphne kun je in ieder geval herkennen aan haar volle lippen, Lara aan haar tanden en Crystal aan haar vollere figuur.

We kunnen niet wachten tot we de Franse Vogue in onze handen krijgen.

(Tess)
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!