Adele is Vogue's Power Lady

      0

Een klein uur nadat Adele maar liefst 6 Grammys in de wacht sleepte, gaf Vogue hun jaarlijkse "Power Issue" vrij, met niemand minder dan Adele herself op de cover. De grote ster schittert zowel op de voorpagina als in een spread met bijbehorend interview. Naast de foto's vonden wij voor jullie een backstage video van de shoot. So have a look!

Adele vogue

In het interview en de backstage video vertelt Adele vooral over het overwinnen van obstakels en het overtreffen van (haar eigen) verwachtingen. Ander onvermijdelijk onderwerp is de operatie die Adele onderging en vooral de daaropvolgende stilte - iets waar niemand op zit te wachten. Toch worden er ook luchtigere onderwerpen aangesneden. Wist jij bijvoorbeeld dat de Spice Girls het meeste invloed op haar hebben gehad?

Power Issue

Eens per jaar brengt Vogue de "Power Issue" uit, met daarop een leading power lady. Dit keer siert Adele het Power nummer! Zij omschrijft kracht als "het vertrouwen om je eigen beslissingen te nemen en je niet te laten verleiden door andere mensen." Erg mooi gezegd, als je het ons vraagt! Bovendien is het iets waar ze totaal geen moeite mee heeft als artieste, gezien ze blaakt van zelfvertrouwen.

adele vogueadele vogue

adele vogueadele vogue

adele vogue

adele vogue

adele vogue

adele vogue

adele vogue

Backstage Video

 

Wij vinden het niet meer dan terecht dat Vogue's power lady Adele is dit jaar. Ben jij het ook met deze keuze eens, of had je liever iemand anders op de cover gezien?

(Door: Zoë)

(Bron: Vogue)
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!