Shoe love: Charlotte Olympia Dellal

      0

Charlotte Olympia is een jong schoenenmerk van Londen’sIT girl Charlotte Olympia Dellal.

De half-Braziliaanse, half-Engelse ontwerpster wordt geïnspireerd door de glamoureuze jaren ’40 en ’50. Kate Moss en Sienna Miller zijn al groot fan van haar kleurrijke en vrolijke pumps.

Charlotte OlympiaCharlotte Olympia

Margo en Dolly

Voordat Charlotte haar gloednieuwe winkel in Londen opende, wist ze al precies hoe het eruit moest komen te zien: “met een uitgebouwd raam en een ouderwets bord bij de deur.” Ze houdt van de stijl van vroegâh en zou het liefst de winkels naast die van haar in bloemenwinkels en tearooms veranderen, om het plaatje compleet te maken.

Charlotte OlympiaCharlotte Olympia

Eve en Dolly

Die liefde voor de oude glamour zie je duidelijk terug in haar ontwerpen: enorme hakken en plateaus met opvallende details. Vier jaar verder heeft de ontwerpster een eigen groepje fans ontwikkeld: Margo Stilley, Paloma Faith, Daphne Guinness, Kate Moss en haar eigen beroemde zus Alice, waarvan sommige al een schoen naar hun vernoemd hebben.

Henry Holland Charlotte Olympia

Electric wedges in samenwerking met Henry Holland

Schoenen zijn geweldig, zeker die van haar! Je moet een poosje sparen om een paar in je bezit te hebben, maar er gewoon even naar kijken is ook al heel fijn. (www.charlotteolympia.com)

(Linnemoor)
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!