Obsessed with my: Rose Gold Accessories

      0

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Marlou van blog Follow Fashion en haar Rose Gold Accessories.

"Ik ben tegenwoordig helemaal in to rosé gouden sieraden en accessoires. Het is zo’n mooie, warme kleur en net even wat anders dan goud of zilver. Ik kreeg laatst deze Frends Headphone en wat meteen verliefd. De combinatie tussen rosé goud en wit leer is geweldig! Voor mijn werk moet ik veel naar Amsterdam reizen en dan is het heerlijk om onderweg een muziekje te kunnen luisteren." 

blog marlou follow fashion obsessed with my rose gouden sieraden horloge rose goud frends headphone stijl hoe draag je combineren

"Sinds een paar maanden is de Follow Fashion Webshop geopend en daarvoor ben ik altijd op zoek naar nieuwe must-have sieraden en accessoires. De huidige collectie heeft een aantal mooie eyecatchers en ik draag vaak de rosé gouden sieraden en horloges. Ik hoor wel eens dat mensen denken dat rosé goud lastig te combineren is, maar dat is absoluut niet waar! Tegenwoordig is het juist helemaal hip om rosé goud met bijvoorbeeld zilver te mixen. Ik ben sowieso helemaal gek op arm candy, dat is ook wel echt een obsession. Ik houd ervan om steeds weer nieuwe combinaties te maken en bij deze koptelefoon matchen deze rosé gouden sieraden natuurlijk helemaal perfect."

blog marlou follow fashion obsessed with my rose gouden sieraden horloge rose goud frends headphone stijl hoe draag je combineren


"Mijn stijl zou ik omschrijven als sporty chic. Ik houd van een vrouwelijke look, maar ik geef er vaak een sporty tintje aan door bijvoorbeeld wedged sneakers te dragen of juist een stoer shortje met studs in combinatie met high heels. Ik moet zeggen dat het ook wel afhangt van mijn bui of het seizoen. Soms kan ik bijvoorbeeld ook een periode juist heel veel vrouwelijke en romantische items dragen. En het is natuurlijk ook afhankelijk van wat ik ga doen. Als ik naar een festival ga, draag ik graag shorts en sneakers of biker boots. En als ik naar een persevenement ga, kan ik me ook helemaal uitdossen en kies ik bijvoorbeeld voor een sequin rokje met killerheels en een peplum top."

blog marlou follow fashion obsessed with my rose gouden sieraden horloge rose goud frends headphone stijl hoe draag je combineren

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!