Backstage @ Campagne shoot s/s 2014| Esther Dorhout Mees

      0

Esther DHM90502kopie

De betoverende lente/zomer collectie van Esther Dorhout Mees is werkelijk een lust voor het oog. De serene en dromerige sfeer van deze shoot doet je even alles vergeten en sluit perfect aan op de s/s 2014 collectie van Dorhout Mees.  Esther toonde haar collectie  tijdens het LAB Pro programma in het Transformatorhuis afgelopen Amsterdam Fashion Week. Zij was absoluut een van de favorieten tijdens de Amsterdams modeweek. Er wordt gefluisterd dat zij aankomende fashion week misschien wel het grote podium gaat betreden en haar collectie gaat tonen in de grote zaal. Laten we het hopen.....

Esther DHM89074kopie

Esther Dorhout Mees heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Esther showde twee maal tijdens de Amsterdam Fashion Week, zij maakte drie collectiefilms films 'Unfolding' , a/w 2013 'Conversion', en s/s 2014 ' La Belle Epoque', en exposeerde in de Oudekerk voor Salon/Kant.

Esther DHM89182kopie

De campagne beelden zijn gefotografeerd door fotograaf Jacob van Rozelaar wie onlangs furore maakte met de expositie FACES, visagie werd verzorgd door make-up artist Barbra Oliemans en het haar door haistylist Nina van Rheenen.  De  'young and upcomming' Nederlandse Lis van Velthoven en Kiki Visser stonden model voor Esther in deze campagne. Click photo's to view full frame: Klik hier om het campagne beeld van Esther Dorhout Mees s/s 2014 'La Belle Époque' te bekijken.

Barbra Oliemans | Jacob van Rozelaar | Nina van Rheenen

ESTHER DORHOUT MEES

Beeld: bfr
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!
Inloggen op fashionscene
Log in via
Log in met je e-mailadres en wachtwoord of via Facebook
INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF
BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE FASHION BEAUTY, MODELS, STYLING & SHOPPING NIEUWS.
Please don't insert text in the box below!