Beautybox: New Girl Christmas editie

      0

In koude maanden zoals deze is niets heerlijker dan lekker op de bank zitten met een leuke serie. Beautybox speelt daar deze wintermaand op in met een geweldige kerstbox met thema New Girl Christmas, geïnspireerd op dé hitserie New Girl met Zooey Deschanel!

De must-see serie New Girl is een hilarische Amerikaanse serie waar beauty, uiterlijk en goed voor de dag komen een grote rol spelen. Met deze editie wil Beautybox jouw ‘New Girl look’ compleet maken; van feestelijke nagels tot een verantwoord product met een mooi verhaal.

Wij kregen de box binnen en pakten hem voor je uit. Dit zit er allemaal in:

unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty boxunboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box


unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box lookx          unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box orly nagelak
LOOkX – Lipstick
Volle, sprankelende lippen is deze winter een absolute must! De lipsticks van LOOkX zijn lekker longlasting en bevatten vitamines en moistures waardoor ze geen droog gevoel achterlaten op de lippen. 

Waarde fullsize: € 15,75

Orly – Nagellak
Wat zijn feestdagen zonder feestelijke nagels? De nagellakken van Orly zijn van sublieme kwaliteit, veilig en vrij van gevaarlijke stoffen. Er zijn 48 kleuren van de manimini’s. Eén van de feestelijke kleuren zit in jouw box. Maak je look helemaal af met Orly!

Waarde fullsize: € 5,95 / 5.3 ml
unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guyunboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guyunboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guy

 
TONI&GUY – Glamour Serum Drops
Ga goed gestyled en gekapt de feestdagen tegemoet! TONI&GUY Serum Drops voorkomt pluizig en weerbarstig haar. Dit heerlijk product geeft je haar een onweerstaanbare en prachtige glans. Wie wil dat nou niet!

Waarde fullsize: € 12,99 / 30 ml
 
TONI&GUY – Glamour Moisturizing Spray
TONI&GUY Glamour Moisturizing Spray maakt het haar glanzend en glad voor een onweerstaanbare look. Geef jouw haar een extra boost tijdens de feestmaand. 

Waarde fullsize: € 11.99 / 150 ml
 
TONI&GUY – Creative Texturizing Glue
TONI&GUY Creative Texturizing Glue brengt indrukwekkend veel textuur, vorm en beweging in iedere haarstijl. Creëer talloze stijlen; van een androgyne look, een opvallende pony tot een vlot kapsel met laagjes. Show jouw creatie tijdens de feestdagen!

Waarde fullsize: € 12,99 / 100 ml
make-up studio unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guyrevitalash unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guy

Make- up Studio – Eye Definer
Laat je ogen spreken tijdens de kerstdagen! De Eye Definer van Make-up Studio is een waterproof, smudgeproof en stayproof definer waarmee je een mooie, strakke eyeliner kunt zetten of prachtige ‘smokey eyes’.

Waarde fullsize: € 13,90

Revitalash - Wimperserum
Deze wimperverzorging van Revitalash zorgt voor langere, vollere en dikkere wimpers. De combinatie van krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie en gezonde wimpers binnen twaalf weken. Test het zelf!

Waarde fullsize: € 74,95 / 2.0 ml

unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guy nablush
Nablus – Soap
Nablus is een natuurlijke, plantaardige zeep die voor 80% uit olijfolie bestaat. In de Beautybox zit één van de zes varianten van deze bijzonder zeepsoort. Nablus is geschikt voor dagelijks gebruik en voor ieder huidtype. Verwen je huid met dit heerlijke product!
 
Waarde fullsize: € 5,99 / 100 gram


unboxing beautybox kerst deceber 2012 new girl zoeey deschanel make-up wat zit er in de beauty box toni & guy inhoud

Extra leuk: in deze box zitten ook een aantal vouchers met mooie aanbiedingen om jezelf of een vriendin blij te maken!

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n box. Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor 14,95, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten thuisgestuurd. Wees er snel bij en ontvang de januari-editie.

De inhoud van de Beautybox kan verschillen per abonnee.
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!