Dé tips om nagellak te verwijderen zonder nagellakremover

      0

Niets zo irritant als afgebladderde nagellak, en géén nagellakremover in huis hebben. Gelukkig zijn er nog andere middeltjes om de nagels weer schoon te krijgen, wij hebben dé tips! Je leest ze hier.
 
1. Haarlak
Haarlak bevat vaak dezelfde soort chemicaliën als remover, en kan daarom ook prima als nagellakremover dienen. 
How to: spuit wat haarlak op de nagel. Verwijder vervolgens de nagellak met een tissue. Een watje is niet aan te raden, omdat de stof dan blijft plakken op de nagel.
 
2. Deodorant
Behalve frisse oksels krijgen, kun je met een busje deo ook (afgebladderde) nagellak verwijderen. In deodorant zitten namelijk vaak ook ‘nagellak-oplossende’ middelen.
How to: spuit een flinke hoeveelheid deo op een wattenschijfje en neem hier de nagels mee af.
 
3. Parfum
Misschien heb je nog een parfum in huis welke niet je favo geurtje is. Ook dit zou je eventueel kunnen gebruiken als nagellakremover. 
How to: dip een watje in de parfum (sprayen kan ook). Wrijf hiermee over de nagels. Herhaal dit indien nodig.
 
4. Nagellak
We kunnen het ons niet voorstellen, maar stél dat je niets van bovenstaande in huis hebt, dan zou je zelfs nog nagellak als remover kunnen gebruiken. Ja echt! Door een nieuwe laag nagellak aan te brengen wordt de oude laag verzacht, waardoor de lak makkelijk te verwijderen is.
How to: breng een nieuwe laag nagellak over de oude laag aan. Neem beide lagen af met een wattenschijf door stevig over de nagels heen te wrijven.


 
Heb jij nog een handige tip om nagellak te verwijderen als je geen remover bij de hand hebt?

Bron
 
Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!