Voor onder de kerstboom: Jo Malone kerstcollectie 2015

      0

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Kerstkriebels? Die zijn er op de FS-redactie al weken. De mooiste kerstcadeau's voor hem en de beste party looks hebben we al voor je bij elkaar geshopt. Maar toen we de nieuwe kerstcollectie van Jo Malone onder ogen kregen wisten we wat we zelf onder de kerstboom willen aantreffen...

De uitgebreide collectie bestaat onder andere uit de populaire Trousseau, een geweldige doos met daarin twee geurkaarsen, een bodycreme, badolie en twee colognes. Ook adventskalender is een item waar wij heel blij van worden. En niet te vergeten: de Pine & Eucalyptus geurkaars waarmee je niet alleen een heerlijke geur is huis haalt, maar ook een prachtig accessoire. Kijk je mee naar de collectie?

London Christmas Trousseau, € 715,-

 

Limited Edtion Advent Calendar, € 326,-

Christmas Cracker, € 40,-

Christmas Oranaments, € 25,-

Wood Sage And Sea Salt Collection, € 90,-

Pomegranate Noir Collection, € 90,-

Travel Candle Collection, € 75,-

Pine & Eucalyptus Luxury Candle, €325,-

Roasted Chestnut Deluxe Candle and Box, € 150,-

House of Jo Malone London, € 162,-

Pine & Eucalyptus Diffuser, € 68,-

Cologne Collection, € 90,-

jo malone christmas 201

De Jo Malone kerstcollectie is verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag, de Douglas store in Maastricht en via Douglas.nl. 
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire