Gigi Hadid zweert het bij deze 5 beauty trends

      0

Er zijn weinig meiden die in hun 21ste jaar al zoveel bereikt hebben als Gigi Hadid. Ze werd benoemd tot model van het jaar bij de British Fashion Awards, ontwierp haar eerste capsule collection met ontwerper Tommy Hilfiger en ze was het gezicht van meerdere campagnes van onder andere Maybelline. Als er iemand een signature look heeft, is Gigi het wel.

Gi’s make-up en haar brengen constant vraagstukken met zich mee. Hoe krijgt ze haar lokken zo lang en gezond? Heeft ze nooit last van puistjes? Wij kunnen niet de enige zijn die antwoorden willen! Wat er wel te begrijpen valt, is haar go-to look. Het is zelfs zo, dat wanneer Gigi de stad ingaat of de rode loper bewandelt, ze zich vasthoudt aan vijf signature looks. Ja, echt!

Wij hebben de vijf make-up trends waar de blonde schoonheid bij zweert op een rijtje gezet. Ben je klaar voor een volledig nieuwe beauty routine à la Gigi?

 

Bold lips? Houd de rest rustig!
Gigi en felrode lippen is een match made in heaven, en Gi heeft er ook maar een tip voor: Houd de rest van je make-up rustig! En hoe graag we deze regel ook breken, we kunnen niet ontkennen dat Gigi de simpele look slayed.

Sportieve staart
We zien Gi steeds vaker met deze look: Haar haren in een strakke staart, hoge vlecht of sleek naar achteren gekamd. 

Beachy waves
Gigi haar signature haarstijl: De beachy waves! Ze heeft dan wel wat natuurlijke slag, maar wij zijn ervan overtuigd dat Gi ook hulp krijgt van een krultang en wat zoutspray.

Glowy cheeks
Waar Gigi is, lijkt de zon te schijnen. De oudste Hadid zus is dan wel gezegend met een goed stel cheekbones, ze is niet vies van een mooie highlight. Wel houdt ze altijd de rest van haar look naturel.

De ''baby kitten flick''
De kracht van eyeliner met een flick: Gigi weet er alles van. En dankzij een van haar favoriete make-up artiesten, Patrick Ta, heeft Gi het helemaal ontdekt: een mini, smoked-out wing.

Beeld: Getty
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!