De nieuwste super coole make-up trend die Hollywood overneemt

      0

Als je eindelijk op de hoogte denkt te zijn van de laatste Hollywood trend, is de volgende er alweer. Op dit moment gaat het om een oogmake-up trend. Niet op je oogleden, maar ónder je ogen! Dit is dus perfect voor als je hooded eyes hebt. Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van ingevallen ogen, dus als je wat meer hangende oogleden hebt.

Bij de trend waar het deze keer om gaat is een felle, knallende kleur het mooist, maar als je van wat rustigere of juist donkerdere kleuren houdt is dat ook geen enkel probleem. Bij de upside-down make-up, zoals het wel wordt genoemd, is het de bedoeling om eyeliner, oogpotlood, oogschaduw, of wat voor make-up dan ook, onder je ogen aan te brengen. Make-up liefhebbers met ‘bedekte’ oogleden hebben vaak het probleem dat als je eenmaal je ogen opendoet na het aanbrengen van een mooie ooglook, er bijna niks meer van te zien is. Dit probleem is hiermee dus verleden tijd!

Je kan de kleuren onder je ogen eigenlijk combineren met welke look dan ook. Een natural face, maar ook helemaal voluit, het kan allemaal. Het enige wat je namelijk hoeft toe te voegen is een randje kleur. Dit kan je overigens ook combineren, zoals meerdere kleuren of met glitters! 

Een van de tips van make-up artiesten is om het aan de onderkant een beetje te vervagen, harde lijnen kunnen namelijk ook hard overkomen. Een andere tip is dat je de kleur ook alleen in je waterlijn kan aanbrengen. Als je kleuren onder je ogen iets te heftig vindt, is dit de perfecte oplossing. 

Bekijk hieronder een paar celebrities die je al voor gingen met het dragen van deze nieuwe trend.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!