Beyonce’s make-up van de Grammy’s kost minder dan je denkt (en zo krijg jij het ook)

      0

De look van Beyonce tijdens de Grammy Awards is niemand ontgaan: ze was een golden, glowing goddess en niemand kon zijn ogen ook maar een seconde van haar afhouden. Als je haar zo zag sprankelen op het podium, leek haar make-up look onbetaalbaar te zijn. Maar, spoiler alert, dit valt hartstikke mee. Zelfs jij kunt deze look krijgen, ook als je geen volle portemonnee hebt. 

We horen wat je denkt, en we dachten hetzelfde. Queen B’s make-up look moest wel van 24-karaats goud gemaakt zijn. Niet dus! Beyonce’s make-up artiest, Sir John, verklapte dat ze een echte L’oreal Paris lover is, en alles wat hij heeft gebruikt is daardoor super betaalbaar. 

Sir John vertelde ook dat de look geïnspireerd was op een iconische 90s show van Tom Ford. En zoals je kon zien is het een natuurlijke, vooral glowy look, en waren er weinig producten voor de creatie nodig. Namelijk maar twee! Gebruik deze twee producten, voeg nog een mooie nude lippenstift naar keuze toe en voilà!

Dit L’oreal Paris La Palette Nude in 001 Beige heeft Sir John gebruikt voor het creëren van een matte oogschaduw look. Hierin zijn niet alleen matte kleuren te vinden, maar ook glitters, dus als je meer into shimmer bent, kan je dit palet hier ook voor gebruiken. 

L’oreal Paris La Palette Nude - 001 Beige bij wehkamp.nl

Een ander product wat natuurlijk niet kan ontbreken aan Beyonce’s uiterlijk tijdens haar Grammy optreden, is gouden highlighter. Over haar hele lichaam! Hiervoor waren maar een paar druppeltjes foundation gebruikt, gemixt met deze L’oreal Paris True Match Highlight ook in het goud. Voor een intense glow is dit op alle hoge punten van haar gezicht én haar hele lichaam gesmeerd, inclusief baby bump. Dit was de reden waardoor het leek alsof Queen B van puur goud gemaakt was. 

L’oreal Paris True Match Highlight - Golden Glow

Beeld thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!