Dit doen succesvolle vrouwen voor ze aan hun dag beginnen

      0

Elke succesvolle vrouw heeft een geweldige routine waar ze zich altijd aan houdt. Is jouw routine toe aan verandering? Doe dan vooral wat inspiratie op!

Niet ‘snoozen’
Klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer je wekker niet naast je te leggen, hierdoor heb je sneller de neiging om te snoozen. Door je wekker verder weg te plaatsen, moet je opstaan. Werkt dit niet? Zorg er dan voor dat je exited uit bed komt. Haal van te voren heerlijk brood en lekker beleg voor in de ochtend of doe zoals Blake Lively en begin de dag met glas warme chocolademelk. Wedden dat je makkelijker je bed uitgaat?

Maken tijd voor zichzelf
Door je baan of het onderhouden van je gezin vergeet je soms even een stapje terug te nemen en aan jezelf te denken. Wat zou jij doen om te ontspannen? Dit kan zijn een yoga les volgen, sporten of lezen. Eens in de zoveel tijd is tot rust komen belangrijk. Daarnaast kom je zo ook op nieuwe creatieve ideeën.

Slapen genoeg
Je lichaam heeft per dag ongeveer 7 tot 8 uur slaap nodig. Door eerder naar bed te gaan ben je de volgende dag actiever. Lukt het je niet door te veel zorgen of stress? Probeer dan een power nap. Een half uurtje lekker dutten is zelfs meer dan genoeg. Omdat kids doorgaans vroeg uit de veren zijn is vroeg naar bed gaan voor volwassenen de manier om uit te slapen.

Beeld: iStock 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!