Ruik naar frisse lentebloemen met Moschino Pink Fresh Couture

      0

100% MOSCHINO! 100% FRESH! 100% PINK! Toen eind 2015 het Fresh Couture parfum van modehuis Moschino uit kwam stond de wereld op zijn kop. Wat een hilarische flacon! Het parfum bleek ook nog eens geweldig te ruiken en een nieuwe hit ontstond. Way to go, Moschino. Nu, anderhalf jaar later, brengt het modehuis waar Jeremy Scott nog steeds met de scepter zwaait, een nieuwe, bloemige variant van het glassex vormige luchtje uit. Opnieuw schrijft Moschino geschiedenis.

Pink Fresh Couture is het gloednieuwe musthave parfum van het designermerk. Opnieuw is er gekozen voor een sprayflacon en instant lentekriebels zijn gegarandeerd bij het uiterlijk van het luchtje. Waar bij de al populaire eerdere variant van de geur de kleuren van een fles Glassex werden gebruikt, is dat dit keer anders en zien we roze, roze en nog eens roze! En als het uiterlijk je al geen spring feeling geeft, doet het frisse, bloemige luchtje dat wel.

‘’Een op en top haute couture product. Een uitbundig en helder parfum dat direct een verleidelijke mix van sprankelende en vrouwelijke noten onthult.’’ Aldus Moschino. In de topnoten ruiken we frisse grapefruit, cassis en het lelietje-van-dalen. Fris en fruitig dus. Als we overgaan naar het bloemige hart van de geur ruiken we wilde rozen, roze hyacinten en granaatappelpitjes en de intense basis wordt gevormd door cederhout, ambrox en musk. Een ‘’onweerstaanbare en sensuele geur’’, volgens Moschino. De bloemen en het fruitige aan de geur is zeker te herkennen en het is een perfect parfum voor een frisse lentedag.

In de geurlijn vinden we ook een douchegel en bodylotion om je Fresh Couture experience helemaal af te maken. Douche met de gel, smeer je in met de lotion, spray de geur en je bent klaar om te slayen op je werk, op een formeel event of op je date. Pink Fresh Couture is verkrijgbaar bij alle luxe parfumeries. 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!