Vervangen we binnenkort allemaal ons dagelijkse bakje koffie met dit drankje?

      0

Het is veel te vroeg in de ochtend en je drukke werkdag gaat weer beginnen. Natuurlijk start je de dag met een goede kop koffie. Gedurende de dag betrap je jezelf nog een aantal keer bij het koffiezetapparaat en je weet wat er komen gaat als je dit dagelijks vol gaat houden... koffievlekken op je tanden.

Gelukkig waren daar de Engelse broers Nagy, die met dat zelfde probleem zaten. Ze zochten samen naar een oplossing en kwamen met misschien wel het meest geniale OOIT. Ja, wees ze maar dankbaar, want door Clear Coffee kan jij straks van je koffie genieten zonder dat je daar vlekken aan overhoudt. Een beetje raar is het wel, want de koffie ziet er totaal anders uit dan je gewend bent. 

 

Een bericht gedeeld door Clear Coffee (@clrcff) op

 

"We are heavy coffee drinkers," vertelt co-founder David Nagy. "Like many other people we struggled with the teeth stains caused by it. There was nothing on the market that would suit our needs so we decided to create our own recipe." De broers ontwikkelde de koffie door Arabische koffiebonen van hoge kwaliteit te behandelen met “methods which have never been used before.” Hmm, heel spannend en geheimzinnig allemaal. 

De koffie is een cold brew, dus het is in principe een zwart bakje koffie, maar dan niet zwart! Het drankje is transparant en ziet er uit als water, maar is dus echt koffie! Het transparante drankje bevat geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, E-nummers en zoetstoffen en is compleet natuurlijk. Voor twee flesjes van 200 milliliter betaal je zo'n €7 en dat is misschien prijzig, maar niet veel duurder dan een kop Starbucks koffie. Gaan we binnenkort allemaal aan de transparante koffie?

 

Een bericht gedeeld door Clear Coffee (@clrcff) op

Beeld thumb: CLR CFF
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire