So fetch! Er komt een Mean Girls oogschaduw palet en dit is wanneer hij verkrijgbaar zal zijn

      0

De geruchten gingen al een hele tijd maar nu, zo’n zeven maanden later, is het dan eindelijk bevestigd: er komt een Mean Girls Burn Book oogschaduw palet en we kunnen hem komende herfst verkrijgen! That is só fetch. 

Dit geweldige nieuws hebben we te danken aan The Storybook Cosmetics, die al eerder liet zien goed te zijn in het creëren van oogschaduw paletten met thema’s. Zo kwamen ze met make-up kwasten in de vorm van rozen, een Wizardry and Witchcraft palet en bijpassende toverstaf kwasten. En nu zal het merk dus een heus Mean Girls palet lanceren!

We are incredibly excited to collaborate with Paramount Licensing on Mean Girls. We're total Mean Girls fanatics, and this eye shadow palette is one of the first palettes we dreamed up! When we secured licensing for it we were ecstatic!”, vertelde co-founder Missy Maynard in een interview met PopSugar. 

Het palet zal 12 kleuren bevatten en wij kunnen niet wachten tot we ze te zien krijgen. Er is verteld dat de kleuren en namen (natuurlijk) geïnspireerd zijn door de film, zoals de groene en blauwe tinten genaamd ‘Army Pants’ en ‘Flip Flops’. Andere namen waar we hoe dan ook op hopen zijn ‘Glen Coco’, ‘You Can’t Sit With Us’, ‘So Fetch’ en ‘Wednesday’. 

Tot nu toe zijn er, naast de aankondiging, nog geen foto’s te zien van het palet maar wat we wel weten is dat wij komende herfst ons eigen Burn Book hebben gevuld met oogschaduw! 

 

On Wednesdays we wear Storybook Cosmetics. - Fall 2017

Een bericht dat is gedeeld door @storybookcosmetics op

Beeld thumb: Still uit Mean Girls
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire