Zo sta jij altijd geweldig op de foto én ben jij het stralende middelpunt van de groep!

      0

Ondanks dat social media anders doen geloven, staat niet iedereen altijd geweldig op kiekjes. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat je bijvoorbeeld wél het stralende middelpunt bent van een groepsfoto en je zo charmant mogelijk solo vastgelegd wordt?

Hieronder 6 tips!

1. De beste pose? Volgend red carpet fotograaf David Fischer kun je het beste je ene voet voor de andere plaatsen en één of twee handen op je heup(en). Sta rechtop en houd je kin iets omhoog.

2. Kijk af bij celebrities! Beyoncé is bijvoorbeeld een ster in poseren en staat vrijwel altijd flawless op de foto tijdens een red carpet evenement. Neem haar poses een keer onder de loep en doe ze zelf thuis na voor de spiegel om te kijken wat werkt voor jou.

3. Laat de fotograaf je iets (natuurlijk niet teveel, hier wordt vrijwel niemand mooi van) van schuin beneden fotograferen, zeker ideaal als je op een trap staat!

4. Wordt er een groepsfoto gemaakt? Zorg ervoor dat je in het midden staat (slim: vraag eventueel mensen om aan de sluiten bij de foto als je toch aan de zijkant staat waardoor je uiteindelijk in het midden terecht komt). Mensen die in het midden staan zien er het meest zelfverzekerd uit en het slankst.

5. Gebruik altijd een flitser, ook in daglicht. Meestal pakken de foto's dan mooier uit.

6. Volg eventuele aanwijzingen op, zeker als een professioneel fotograaf het kiekje neemt. De fotograaf ziet het beste hoe jij erbij staat.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire