Zo monsterlijk veel verdiende Kylie Jenner in 18 maanden met haar make-uplijn

      0

Vandaag is het reden voor een feestje in huize Kardashian-Jenner. Niet alleen mag Kylie vandaag 20 kaarsjes uitblazen op haar verjaardagstaart, ook werd gisteren duidelijk hoeveel het jongste Jenner zusje met haar make-uplijn heeft verdiend. Hou je vast, want het monsterlijke bedrag doet je van je stoel vallen.

In maar liefst 18 maanden heeft Kylie Jenner met haar lipkits en beauty company Kylie Cosmetics 420 miljoen dollar verdiend! Dat is omgerekend zo’n 376 miljoen euro. Kylie heeft dus alle reden om achterover in een nude bikini op een strandbedje bij haar moeder te relaxen. Deze million dollar baby is meer dan binnen.

 

day at Mommy's 💛

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

De prognose van Kylie Cosmetics is dat het bedrijf in 2022 een winst draait van 1 miljard dollar! Kylie Jenner is met haar make-uplijn dus nog lang niet uitgespeeld en is dan ook niet van plan om lang achterover te leunen. “I do want stores, my own store...I think it's time people walk into a store and see Kylie Cosmetics.”

Afgelopen jaar lanceerde Kylie Cosmetics een limited edition Birthday Collection die binnen 24 uur 10 miljoen dollar in het laadje bracht. Sowieso een fijne verjaardag voor Kylie vermoeden wij zo.

 

☀️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire