ZIEN: deze wel erg bijzondere tatoeage wordt steeds populairder

      0

We hebben de laatste jaren al meerdere interessante tattoo trends voorbij zien komen. De inner lip tattoo, de cuticle tattoo (een tatoeage op je nagelriem) en nu ook een heuse nagel tattoo. Dit gaat nog een stapje verder dan de klassieke nailart en is natuurlijk ook een tikkeltje duurder.

In 2012 kwam de eerste #fingernailtattoo al op Instagram naar boven drijven. Het laten zetten van een tatoeage op je nagel is dus niet nieuw, maar het begint wel steeds populairder te worden. Van een bliksemschicht tot een hartje, het kan allemaal!

Een nagel tattoo is uniek en doet, in tegenstelling tot een traditionele tatoeage, helemaal geen pijn! De inkt gaat niet dieper dan het oppervlak van de nagel, dus de naald komt niet direct in aanraking met de huid. Het nadeel daarvan is dan wel weer dat het kunstwerkje binnen no time weer uitgroeit... Daar gaat je geld!

JonBoy, tattoo artist van onder andere Justin Bieder en Bella Hadid, gaat mee  et de trend en zegt dat deze manier van tatoeëren wel moeilijker is dan anders. Slim dus om je nagel tattoo te laten zetten door iemand die dit al een keer gedaan heeft!

 

hard as nails 💅🏻🔨 @gabbypignanelli #nailtattoo #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

 

@gucci to the nail, honey @chelseaclaredonaldson #jonboynailtattoo #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

 

vida loca @vivmramirez #jonboynailtattoo

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

 

❤️ #fingernailtattoo

Een bericht gedeeld door Some are rad... (@summer.rad) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!