Vrouwen met een perfecte huid doen deze vijf dingen elke dag

      0

Terwijl anderen erbij lopen met een perfecte huid, heb jij voor je gevoel echt alles al geprobeerd. Van crèmes tot scrubs... Niets werkt écht. De vraag die bij ons dan toch echt naar boven komt is: hoe? Hoe bereik je die flawless huid en wat zijn de geheimen?

Alhoewel er echt niet één geheim is wat alles gelijk beter maakt, zijn er wel een paar dingen die je kan doen om een egale huid steeds dichterbij te laten komen. Als je iemand tegenkomt met een perfecte huid, is de kans dat ze de onderstaande dingen doen redelijk groot.

1. Ze beschermen zich altijd tegen de zon
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het beschermen van je huid tegen de zon is echt één van de belangrijkste aspecten in het bereiken van een mooie huid. SPF 30 is eigenlijk wel het minimum voor op je gezicht en het is belangrijk dat je het om de twee uur herhaalt. 

Je ziet misschien niet gelijk de schadelijke effecten van de zon, behalve bij verbranding, maar later zal je last kunnen krijgen van rimpels, minder elasticiteit in je gezicht, vlekjes en nog veel meer... Heel belangrijk dus!

2. Ze zorgen voor een goede nachtrust
De nacht is het moment voor je huid om te herstellen van de dag. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je huid ook lang genoeg de tijd heeft om dit te doen. Als je niet genoeg slaapt, zal je huid hier dus ook de gevolgen van moeten voelen. Ook dat is op de lange termijn schadelijk en ook erg onnodig.

3. Voor zichzelf zorgen is een prioriteit
Jammer genoeg is stress en je niet lekker in je vel voelen niet alleen vervelend van binnen. Je kan het namelijk ook snel aan de buitenkant gaan zien. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk te luisteren naar jezelf en vooral ook dingen te doen waar je ook echt plezier uit haalt.

Stress kan je natuurlijk niet in zijn geheel ontwijken, maar het is altijd goed om je er bewust van te zijn. Sporten, een hobby oppakken of bijvoorbeeld een warm bad op z'n tijd... Het kan allemaal helpen. 

 

via @oljaryz • I remember first learning that you can cry from any emotion, that emotions are chemical levels in your brain and your body is constantly trying to maintain equilibrium. so if one emotion sky rockets, that chemical becomes flagged and signals the tear duct to open as an exit to release that emotion packaged neatly within a tear. Everything made sense after learning that. That sudden stability of your emotions after crying. How crying is often accompanied by the inability to feel any other emotion in that precise moment. And it is especially beautiful knowing that it is even possible to experience so much beauty or love or happiness that your body literally can’t hold on to all of it. So what I’ve learned is that crying signifies that you are feeling as much as humanely possible and that is living to the fullest extent. So keep feeling and cry often and as much as needed.

Een bericht gedeeld door Les Parisiennes du monde (@lesparisiennesdumonde) op

4. Ze eten gezond en gebalanceerd
Het komt waarschijnlijk niet als een schok, maar wat je eet heeft ook een grote invloed op je huid. Zorg voor een uitgebalanceerd dieet met genoeg gezonde vetten en antioxidanten. Ook het drinken van genoeg water moet een prioriteit zijn.

 

Een bericht gedeeld door Marie 🌙 (@mariievlz) op

5. Ze gebruiken de juiste producten
Je kan nog zo je best doen, maar als je niet de juiste producten hebt, zal je niet veel verder komen. Een scrub die je huid helemaal rood achterlaat, werkt niet goed voor jouw velletje en een crème die prikt is simpelweg niet voor jou weggelegd. Iedere huid is anders en je mag zeker wat tijd en moeite stoppen in het uitzoeken wat voor jou het beste werkt. 

Beeld thumb: iStock
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!