Dit zijn de perfecte beauty essentials voor tijdens je work-out

      0

Sporten... We weten allemaal dat we het moeten doen, maar het kan lastig zijn om jezelf ertoe te zetten. Er zitten een paar nadelen aan die de drempel nog wat hoger maken; Je foundation gaat er niet beter van zitten, je mascara kan ervan gaan uitlopen en die rode tint die je van het rennen krijgt, trekt ook pas veel te laat weer weg. Maar, daar hebben wij de perfecte oplossing voor gevonden!

Ben jij ook altijd op zoek naar producten die perfect samengaan met je work-out? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Clinique komt nu namelijk met een extra lang houdende make-uplijn speciaal voor tijdens én na het sporten. Naast make-up zit de collectie ook boordevol beautyproducten die je in je work-out tas moét hebben. Denk bijvoorbeeld ook aan een hydraterende spray, post-workout cleansing wipes en een matterende moisturizer. 

Het dragen van een SPF is altijd erg belangrijk en al helemaal als je buiten aan het sporten bent. Het is makkelijk om het te vergeten, maar dat is doodzonde. De zon staat een flinke tijd op je te schijnen, dus de gevolgen kunnen heel erg vervelend zijn. Daarom komt Clinique nu ook met een foundation waar SPF40 in zit. Zo zie je er goed uit, maar ben je tegelijkertijd ook goed beschermd!

De collectie bevat heel veel handigheidjes waar we alleen maar blij van kunnen worden. Zo zijn er doekjes om zweet en ander vuiligheid van je gezicht te vegen en een neutralizing powder om die rode gloed van je gezicht af te toveren.

Wil je producten zelf ervaren? Klik dan hier om ze te shoppen.Beeld: iStock, Fashionscene
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!