Prins Harry bedankte Meghan's visagist na de bruiloft en dit is waarom

      0

De bruiloft van Meghan Markle en Prins Harry was een sprookje want alles klopte gewoon. Van de geweldige speech van de Amerikaanse pastoor tijdens de huwelijksvoltrekking tot het diner 's avonds voor de mensen die het dichtst bij het koppel staan. 

Wat natuurlijk ook helemaal 'spot on' was, was de look van Meghan Markle. De visagist van de voormalige actrice onthult nu dat Harry hem persoonlijk meerdere keren heeft bedankt voor haar maquillage. De reden? Meghan zag er gewoon uit als zichzelf en was niet helemaal volgeplamuurd of gemake-upt met producten die op dit moment on trend zijn. Hierdoor waren bijvoorbeeld haar prachtige sproeten zichtbaar.

After the ceremony Harry kept saying thank you”, aldus visagist Daniel Martin aan InStyle. “He was thanking me for making her look like herself.” Voor de look van Meghan besloot hij niet te kijken naar de trends, maar op zoek te gaan naar iets wat tijdloos en echt 'Meghan' is. “The last thing you want is to look at your wedding pictures and go, ‘Remember when highlighting was the rage?’, onthult Martin. “At the end of the day, you want to look like your best self.

Well done Daniel!

Beeld: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire