Je raadt nooit waar vrouwen de voorkeur aan geven boven seks...

      0

Wanneer het aankomt op bedgewoonten, is er niet één norm te noemen. Waar de één de voorkeur geeft aan vijf keer per week een vrijpartij, moet de ander daar totaal niet aan denken. Gelukkig mag iedereen dit voor zichzelf invullen maar stiekem blijven we het interessant vinden waar de ‘gemiddelde’ mens de voorkeur aan geeft in bed.

Tastea, een Nederlands bedrijf dat bekendstaat vanwege haar 100% natuurlijke theeblends, waaronder de libidoverhogende blend ‘Make Your Bed Rock’, deed onderzoek naar de bedvoorkeuren van Nederlanders. De meest schokkende uitkomst van het onderzoek, is dat 90 procent van de vrouwen de voorkeur geeft aan een potje zweten in de sportschool, yoga, een wijntje drinken of gewoon lekker bankhangen in plaats van een spannende avond tussen de lakens. Opvallend genoeg dachten de heren hier juist anders over: zo’n 65 procent zal de activiteiten waar de dames voorkeur aan gaven juist niet verkiezen boven een vrijpartij.

Opmerkelijk, maar hoe vaak hebben we dan daadwerkelijk seks? Zo’n 60 procent bedrijft vijf keer per maand of zelfs minder de liefde. Nog een opvallende uitkomst van het onderzoek, is dat 2,5 procent van de stellen niet in één bed slapen. Hiervan kan 44 procent zich niet herinneren wanneer zij voor het laatst een hevige stoeipartij tussen de lakens hebben gehad. Enigszins troostend: van de stellen die wél samen slapen, kan slechts zes procent zich niet herinneren wanneer zij voor het laatst intiem geweest zijn. Wil je vaker seks maar slapen jij en je partner niet in hetzelfde bed? Dan weet je dus wat het verschil kan maken.

Beeld: Unsplash
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!