Our girl in Barcelona: Nachtje weg in eigen stad

      0

Buenos Dias, Marjolein hier vanuit Barcelona! Sinds een jaartje woon ik samen met mijn Finse viking Jasse en Spaanse diva Cookie (ons hondje) in het zonnige Barcelona. Hier houd ik jullie op de hoogte van hotspots, life in Barcelona en fashion momentjes!

Mijn vriend was jarig en het is al jaren zijn droom om een nachtje in het Mandarin Oriental in Barcelona te slapen. Ik heb er eventjes voor moeten sparen, maar uiteindelijk kreeg ik het voor elkaar om een leuke kamer te regelen voor zijn verjaardag. Ik ben benieuwd wat jullie van de fotos vinden!

 

Helemaal verliefd op mijn nieuwe jurk van Haider Ackermann (gevonden in
de sale via Avenue32)
 

Hoe mooi is deze kamer? Home goals!

Ik ben altijd aan het flirten met mijn grote liefde.

Nog meer liefde! En als je in Barcelona bent ga dan zeker lingerie shoppen bij Oysho, het zusje van Zara. Ze hebben prachtige body stockings van kant.

Helemaal verliefd op de collectie van Bella Freud. Deze trui is toch
enig!

Hoe fijn is het om weer een keer in bad te zitten?

Ik wil toch even mijn nieuwe skincare verslaving met jullie delen. Het
Zwitserse merk iDDNA maakt skincare aan de hand van je DNA. En de
resultaten zijn fabulous.

Afgelopen weekend was ik met Janine van Prêt à Pregnant in Parijs en
we hebben gegeten bij Cheze Julien, een aanrader. Helemaal gezellig en super duper Frans. Aankomend weekend ben ik weer in Parijs om bij vrienden op bezoek te gaan en ga ik opzoek naar nieuwe hotspots om met jullie te delen.

A bientot! Bisou!

Beeld: Marjolein Lokker
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire