Our girl in Barcelona: Update, meetings in Londen en de mooiste haarband ever

      0

Buenos Dias, Marjolein hier vanuit Barcelona! Sinds een jaartje woon ik samen met mijn Finse viking Jasse en Spaanse diva Cookie (ons hondje) in het zonnige Barcelona. Hier houd ik jullie op de hoogte van hotspots, life in Barcelona en fashion momentjes!

Het is alweer een tijdje geleden maar ik heb weer wat verse kiekjes uit Barcelona voor jullie verzameld. Mijn agenda is zo vol dat professionele foto's niet zijn gelukt, maar iPhone will do, toch? Het is inmiddels summer in the city en dat is heel erg fijn. Verder had ik een bliksembezoek in Amsterdam en voor een business meeting ging ik naar Londen. En als kers op de taart kwam mijn beste vriend Bob gezellig op bezoek in Barcelona!

 

Het is super lekker weer in Barcelona, dus heerlijk om langs de rand van het zwembad te liggen. Helemaal in mijn badpak van eigen hand!

Tijdens mijn bezoekje in Amsterdam heb ik de showroom van Stieglitz bezocht, een enorm leuk Nederlands merk, dat overigens vrij nieuw is. Dit pakje is ideaal voor een gezellig zomer festival.

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe haarband van het Spaanse merk Zategui. Ik zag hem op Instagram voorbij komen om één uur 's nachts en ik ben meteen achter mn laptop gedoken om deze (veel te prijzige) beauty aan te schaffen! Maar hey, it makes heads turn.

Weekendjes met mijn best friend, mijn hondje Cookie.

Weekendjes met de viking.

Outfit foto met Zategui haarband, Nike broek, Hoss Intropia lace shirt, vintage Balmain jas en J'adior tas.

Tijd voor een bezoekje aan Londen voor een belangrijke meeting.

In mijn theedoek outfit op bezoek bij een hele leuke showroom voor kidswear in Londen.

Ook in Londen scheen de zon.

Natuurlijk moest er in Londen ook gestapt worden. We zijn een heerlijk avondje uit geweest bij Sketch, een te gekke, volledig roze tent.

Mijn beste vriend Bob kwam langs in Barcelona.

We gingen een nachtje op stap bij Soho House Barcelona. Mijn sterretjespanty is van Calzedonia, de shorts zijn Miu Miu en het jasje is vintage Balmain.

Ik ben verliefd op deze look. De okergele broek is van Uterque en het shirt van Scotch & Soda.

Net door de wasstraat geweest bij KNAP Institute in Amsterdam. Ik ga er altijd heen als ik er ben, want they make you glow!

Beeld: Marjolein Lokker
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire