Van avocado burgers tot jungle pyjama's: Dit en meer deed Fashionscene deze maand

      0

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem vanaf nu elke week een kijkje in het leven van de redacteuren en stagiaires van Fashionscene!

Heerlijk zo'n drukke fashionmaand vol met allemaal leuke dingen! Gelukkig is redacteur Michelle weer terug van haar zwangerschapsverlof en konden Jasmijn en Michelle samen op pad om alle persdagen te bezoeken. Het begon allemaal in de showroom van GanbarooPR waar wij de mooiste najaarscollecties van Fabienne Chapot, Love Stories, Anna + Nina, Denham en Topshop. Om maar wat te noemen. Maar Ganbaroo vertegenwoordigd ook de leukste kindermerken zoals Petit Bateau.

We love printjes en in deze showroom konden we dan ook ons hart ophalen. Vollop jungle printjes van leopard tot bloemen en planten. Dat belooft een kleurrijk najaar te worden.

Petje en prints uit de fall/winter 2017-2018 collectie van Fabienne Chapot.

Love Stories heeft niet alleen de mooiste behaatjes en slips, maar ook voor een pyjama party ben je bij dit label aan het goede adres. Fantastische prints en stiekem pakjes die je ook overdag kunt rocken.

Dit jurkje is toch té zoet?

Op naar het volgende persbureau. Bij JamJam Pr maakte we kennis met deze perfecte roze kast en de collectie op rechts met eveneens de leukste roze items van Storm and Marie.

Hoe zoet zijn ook deze horloges van Olivia Burton? De wijzerplaatjes hebben afbeeldingen van bijen, bloemen en vlinders.

Die avond waren we ook bij de opening van een nieuw winkeltje in de Amsterdamse Utrechtsestraat. Maak kennis met WolfWare. Alleen het interieur is al om van te smullen en leuk feitje. They love pink!


Stagiaires Aisha en Jip waren bij een spectaculair ontbijt in de nieuwste Amsterdamse hotspot The Avocado Show, waar de nieuwe app 'Frendz' werd gelanceerd. Bij deze app komen social media en fashion samen en terwijl we bij werden gepraat door de oprichters en niemand minder dan Lizzy van der Ligt, genoten ze van verschillende avocado gerechtjes. Zo was er een kleine sushi bowl met zalm, avocado met spread voor op crackers, nacho's met guacamole en nog veel meer heerlijke gerechten met avocado in de hoofdrol. En wat dacht je van deze avocado burger?!

Bij H&M bekeken we de allernieuwste Concious Collectie. Deze roze paillettenjurk is onze favoriet. Elk item in de collectie is gemaakt van een duurzamer materiaal, zoals BIONIC® - een gerycycled polyester dat volledig gemaakt wordt van plastic afval uit zee. Maar dat zie je dus helemaal niet.

Heerlijke flatlay!:)

Jasmijn werd op uitnodiging van Clinique voorzien van de perfecte lipkleur. Ter ere van de allernieuwste chubby sticks van het merk was er in de Bijenkorf een klein eventje georganiseerd. Super leuk, want ondertussen werd er Jasmijn door illustratrice Sella Molenaar een prachtig portret getekend.

Ondertussen maken we op de redactie ook goed gebruiker van de kledingstomer van LG. Even snel je jas erin en hij is weer helemaal fris:)

Tot volgende keer!

Wil je meer zien? Volg Jasmijn hier en Michelle hier!
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire