De stylisch mannen van 2010

      0

Omdat we normaal gesproken alleen de vrouwen (op rode lopers) op hun outfit beoordelen, werd het nu tijd om de mannen eens met een kritisch oog te bekijken. Okee, het was lastig om je niet door hun fijne voorkomen te laten afleiden.. Maar uiteindelijk hebben we besloten om de volgende vijf mannen met stijl een plaatsje in onze erelijst te geven.


johnny depp

1. Johnny Depp
Ja sorry, deze man hoort zowat thuis in elke categorie. Alleen de titel ‘most sexiest man alive’ was voor ons nog niet genoeg. En dat bleek ook uit een ‘onderzoek’ van het Amerikaanse blad GQ, want daar werd hij verkozen tot ‘most stylish man’ van 2010.
Hij weet ons altijd weer te verrassen op de rode loper, maar ook daarbuiten, hij is vaak gehuld in een kleurtje en hij houdt wel van een ‘vrouwelijk touch’ door bijvoorbeeld veel mannelijke sierraden te gebruiken.


andre 3000

2. Andre (3000) Benjamin
Andre is een soort kameleon. Hij weet zo van stijl te veranderen en hij doet dit met overtuiging.
Ja, ook wij zijn overtuigd van zijn spontane gevoel voor stijl!


russel brand

3. Russel Brand
Vriendjelief van Katy Perry ziet er soms uit alsof ie net uit zijn bed is gerold met zijn ontplofte kapsel, maar het andere moment loopt hij als een zelfverzekerde modekenner rond. Hij is duidelijk verliefd op de kleur zwart en ook een strakke legging is voor Russel geen probleem. That man got style!  


judelawjude law

4. Jude Law
Hij staat bekend om zijn perfect zittende V-hals shirts met daaronder een gestreepte broek en een paar nette schoenen. Tegen de kou nog een stoer leren jack aan de arm en Jude heeft verder niets meer nodig. Kijk, hier houden wij nou van.


pharrel williamspharrel williams

5. Pharrel Williams
Met een beetje hulp van zijn ‘assistent’ Kanye West is Pharrel in zeer positieve zin van kledingstijl veranderd. De timberlands en hiphopshirts werden ingeruild voor strakke denim en op maat gemaakte smokings.  Pharrel is een grote fan van de good old American look.  


(Rosa)
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!