Lady Gaga heeft een nieuwe man in haar leven

      0

Na alweer meer dan een jaar vrijgezel te zijn, is het voor Lady Gaga tijd voor een romance! De zangeres is de laatste tijd meerdere keren intiem gespot met haar boekingsagent Christian Carino. 

We hoopten allemaal zo hard dat Taylor Kinney en Gaga weer bij elkaar zouden komen na hun break, maar het lijkt een verloren zaak. De The Vampire Diaries-acteur vroeg de zangeres in 2015 op Valentijnsdag ten huwelijk, maar na ongeveer een jaar kwam hier helaas een einde aan. Nu lijkt het er op dat mother monster een nieuwe liefde in haar leven heeft. 

Gaga is niet vies van wat oudere mannen. Christian is 48 jaar en dit maakt hem 18 jaar ouder dan de superster die in maart 30 is geworden. De twee werden een paar uur voor Gaga's Super Bowl optreden innig op het veld van de arena gespot. Een paar dagen hiervoor zijn ze samen gezien bij een concert van Kings of Leon en een paar dagen erná bezochten ze samen de Tommy x Gigi modeshow. 

Natuurlijk werd iedereen hier nieuwsgierig van, dus tijdens een stop bij KIIS FM’s On air with Ryan Seacrest werd haar gevraagd of ze toevallig een nieuwe man in haar leven had. “I don’t know!” riep ze toen giechelend. “You know I don’t talk about my love life, Ryan. I’m red. I’m really red and it doesn’t go with my outfit,” zei ze daarna nog lachend. 

Ondanks de breuk met Taylor Kinney werd de acteur alsnog in het publiek gespot tijdens de Super Bowl Half Time show en uit een Instagram post van Gaga in juli 2016 blijkt ook dat ze ondanks alles nog steeds goede vrienden zijn.

Beeld thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!