Een weekend vol fun: David Beckham is de leukste papa!

      0

Terwijl vrouw Victoria Beckham zich bezighield met de New York Fashion Week, besloot David Beckham er een leuk familieweekendje van te maken met de kids. David nam alle vier zijn kinderen, Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) en dochter Harper (5) mee naar het Natural History Museum en gingen daarna ook nog eens samen pizza bakken!

Allemaal warm ingepakt in sjaals, mutsen en dikke jassen, plaatste vader Beckham twee gezellige family selfies op Instagram waarop te zien is dat ze met zijn allen vlinders aan het bewonderen zijn. 

Daar bleef het niet alleen bij, hij gooide ook alle kiekjes en filmpjes van het pizza's bakken op zijn social media. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, aangezien we van de coole papa Beckham geen genoeg kunnen krijgen! Na de kinderen volledig in pizzabakker-outfits te hebben gehesen, gingen ze met zijn vijven pizza’s maken.

Nee, niet zomaar thuis, maar bij een échte pizzabakker! In de filmpjes is te zien hoe ze geholpen worden door een echte bakker en op de achtergrond is een brandende steenoven te zien, waar ze natuurlijk zelf hun eigengemaakte pizza’s in mochten schuiven. David weet wel hoe hij zijn kinderen een leuk weekend moet bezorgen! Bekijk hieronder alle kiekjes. 

 

Famiglia at Lucali 🇮🇹 @lucali_bk

Een video die is geplaatst door David Beckham (@davidbeckham) op

 

Signor Cruz 🇮🇹. Gracie Mark @lucali_bk

Een video die is geplaatst door David Beckham (@davidbeckham) op

Beeld thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!