BIZAR! Dit is hoe Mariah Carey een potje bowlt in haar eigen huis

      0

Zangeres Mariah Carey gaf afgelopen weekend een privé pre-Grammy party. In een video die op YouTube werd gepost is te zien hoe de diva aan het bowlen is in, jawel, haar eigen huis.

Op zaterdagavond organiseerde Mariah een privé pre-Grammy party bij haar thuis in Beverly Hills. De zangeres is geen vreemde wanneer het aankomt op de Grammy's, want Mimi mocht al vijf van deze felbegeerde awards mee naar huis nemen. 

In het filmpje is te zien dat Mariah op torenhoge hakken aan het bowlen is samen met haar kinderen en nieuwe vlam Bryan Tanaka. Hoewel het serieus lijkt tussen de twee, denkt Mariah's ex, Nick Cannon, dat de relatie een publiciteitsstunt is. In een interview met The Howard Stern Show, beweerde Nick dat de reality show ‘Mariah’s World’ in scène is gezet.

"First of all, I think the whole reality show is fake. I'm a producer, so you can't have a well-lit private conversation," vertelt Nick tijdens het interview."Like, that s--- doesn't happen. I don't buy none of that s—."

Check de video waar Mariah op hoge hakken aan het bowlen is, hieronder! Helaas kreeg de superster het niet voor elkaar om een strike te gooien. 
 

 

Are you watching the #LEGOBatmanMovie this weekend? Hope you enjoy Mayor McCaskill and the rest of the #Lego crew! 😘❤🎬

Een foto die is geplaatst door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Beeld thumb: Getty 

 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!