Deed ze het of deed ze het niet? Khloe Kardashian showt gigantische billen

      0

Geruchten van lipsuctie en bil verkleinende ingrepen doen al langer de ronde, net als de geruchten van bilimplantaten en bil vergrotende ingrepen. De beroemde billen van de Keeping Up With The Kardashian sterren houdt de gemoederen bezig. Khloe Kardashian lijkt het niet te deren

“They shrunk their moneymakers”, stond er in het laatste issue van National Enquirer. Zo zou Khloe Kardashian wat tijd voor zichzelf hebben genomen om te herstellen van de ingreep die haar beroemde grote billen kleiner zou hebben gemaakt.

Maar gisteren werd de reality ster gespot met een derriere die anders doet vermoeden. Volgens een bron zouden zowel Kim als Khloe zich gerealiseerd hebben dat hun beroemde enorme billen uit proportie begonnen te raken. “Both Kim and Khloe realized they were starting to look like comic book characters, and decided to scale down to a more human look”.

Khloe ontkent alle beschuldigingen en als wij de beelden moeten geloven is er niks gekropen aan de bilpartij van het Kardashian-zusje.

 

Just chillin in my Good Americans

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire