Vogue's 73 questions met Lena Dunham: dit zou ze doen als Rihanna op bezoekt komt

      0

Na Kendall Jenner, Nicole Kidman en Emma Stone is deze keer Lena Dunham aan de beurt bij ‘Vogue's 73 questions with’. Lena doet een boekje open over haar vriend Jack Antonoff, vertelt over de gekste roddel die ze over zichzelf heeft gelezen en zegt hoe ze haar dag zou spenderen als Rihanna op bezoek kwam.

In de video is te zien hoe de Girls-actrice Vogue een tour geeft door haar kleurrijke huis. Ze praten onder anderen over het redden van vrouwen die onderdrukt worden in de wereld, haar favoriete haarkleur en op welk moment ze zich het mooist voelt.

Op de vraag: "Wat zou je doen als Rihanna op bezoek kwam?," reageerde Lena enthousiast: "I think we're by the pool, eating pasta, talking about our feelings. If she wants to smoke a joint, I will, even though it does make me paranoid."

Lena vertelt verder dat ze een 'groot' geheim heeft over haar vriend Jack. "He's Jewish," vertelt Lena met een emotieloos gezicht. En de gekste roddel die ze over zichzelf heeft gelezen? Dat ze het met haar vriend Jack uit zou maken, omdat hij weigert sokken te dragen. Daar kon Lena gelukkig wel om lachen.

Check de video ’73 questions with Lena Dunham’  hieronder:


Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!