Gevangenisknapperd Jeremy Meeks maakt zijn New York Fashion Week debuut

      0

Voormalig crimineel Jeremy Meeks stal vele harten toen zijn mugshot met de wereld werd gedeeld. Na zijn vrijlating begin maart 2016 sleept Jeremy de ene na de andere modeklus in de wacht. De 33-jarige Amerikaan heeft de modewereld aan zijn voeten en maakte daarom zondag zijn langverwachte New York Fashion Week debuut. 

Jeremy verwierf faam toen zijn gevangenisfoto in 2014 op de Facebookpagina van de Amerikaanse politie werd gedeeld. De hunk had een gevangenisstraf van 27 maanden gekregen, omdat hij in het bezit was van illegale vuurwapens, een geladen geweer droeg in het openbaar en betrokken was bij criminele activiteiten van straatbendes. De voormalig crimineel hoefde niet bang te zijn dat hij na zijn vrijlating geen werk kon krijgen, want de modellenbureaus stonden voor hem in de rij. 

Momenteel heeft Jeremy een modellencontract bij White Cross Management en maakte hij zondag zijn New York Fashion Week debuut tijdens de show van Philipp Plein. Bekijk hieronder een paar plaatjes van de veelbesproken show. Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!