Waarom iedereen nu boos is op Karlie Kloss

      0

Karlie Kloss had opnieuw de eer op te poseren voor Vogue. Dit keer mocht ze voor de camera staan voor de ‘Spirited Away’ editorial van het maart 2017 issue van het modemagazine. De foto’s van de 24-jarige blondine gaan viral, maar niet om de juiste reden. 

Op de kiekjes is te zien hoe Karlie is omgetoverd tot een Geisha. Het gezicht van het model is wit gekleurd en haar lokken zijn op de traditionele Shimada methode opgestoken. Hoewel het maart issue wordt geprezen voor de cover, omdat onder andere Ashley Graham, Liu Wen, Imaan Hammam en Adwoa Aboah de omslag sieren, ligt de ‘Spirited Away’ editorial onder vuur. 

Hoewel de uitgave in het teken staat van diversiteit, worden Karlie en Vogue ervan beticht ongevoelig om te gaan met de presentatie van een verschillende etniciteit. De meeste Twitteraars hadden het liefst daadwerkelijk een Japanse muze in het magazine gezien. 

Het is niet de eerste keer dat Karlie onder vuur ligt. Zo droeg de Amerikaanse schone tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show in 2012 een opvallende hoofdtooi die vele tongen los maakte. 

Bekijk hieronder de prenten van de shoot en de meest opvallende tweets. 

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!