Kate Upton opnieuw uit de kleren voor de cover van Sports Illustrated

      0

Kate Upton staat voor de derde keer halfnaakt op de cover van het Sports Illustrated Swimsuit issue. Het model heeft haar faam te danken aan het sportmagazine dat haar in 2011 voor de eerste keer koos als covergirl. 

Het model gedroeg zich on-set als een echte diva. Zo wilde Kate alleen maar werken met bepaalde stylisten en visagisten en stemde ze alleen in met de shoot als ze verzekerd was van een plek op de cover. Ondanks haar eisen heeft ze de cover van het magazine toch gehaald. De 24-jarige blondine vertelde tijdens haar bezoekje aan het programma ‘’Jimmy Kimmel Live’’ dat ze opnieuw op de omslag stond van het bekende tijdschrift. 

Om te vieren dat het de derde keer is dat het Amerikaanse model de voorpagina siert, is het magazine uitgekomen met drie verschillende covers. Het mag dan wel een swimsuit issue zijn, Kate draagt op alle drie de omslagen niet veel meer dan een stuk touw, kettingen of een jasje. Geen wonder dat het model het tijdschrift ‘’Sports Illustrated Nude Magazine’’ noemt. ‘’Hand placing was very important’’ grapt Kate tijdens haar televisieoptreden. 

Beeld: Sports Illustrated
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!