Waarom Bella Hadid huilde tijdens twee New York Fashion Week shows

      0

De carrière van Bella Hadid gaat als een speer. Het topmodel is te zien in diverse campagnes, siert magazine covers en paradeert over de catwalks tijdens New York Fashion Week. Ze draiat al een tijdje mee in de mode-industrie en mag zichzelf een van de populairste modellen van de wereld noemen. Of het succes haar naar het hoofd stijgt? In tegendeel, het model wordt nog steeds overdonderd door emoties zodra ze een grote opdracht in de wacht sleept.

In een interview met Fashionista is de 20-jarige brunette openhartig over de keren dat ze tijdens New York Fashion Week moest huilen. Echter hebben de tranen niets met het beëindigen van haar relatie te maken. Bij Bella gaan de sluizen iedere keer open wanneer ze heel dankbaar is voor een grote klus. 

De eerste keer dat de Amerikaanse schone moest huilen tijdens NYFW was tijdens een show van Prabal Gurung. De modellen die over de catwalk schreden, droegen ieder een shirt met een politieke slogan. De show werd geprezen om het feministische thema en Bella kon het daardoor niet droog houden. “I went out and walked, and right before the finale, when Prabal was about to go walk, I saw him tearing up and I just started crying because it was such a beautiful, moving show,” vertelt Bella in een interview met het Amerikaanse magazine. “Everybody in the audience was crying during the finale. It was really, really powerful and I’m really proud of him. It was incredible.” 

Ook tijdens de Oscar de la Rente show, die Bella mocht sluiten, snotterde het model. “I don’t know if it’s just a very emotional week, but that show has always been something really big to me. It’s such an iconic brand and I’ve always looked up to the designers. I cried when I got the show in general, and when I heard i was closing, I was at a loss for words.” Ook was het passen van de jurk een ongelooflijk moment voor de beauty, omdat de robe in haar ogen perfect was. 

Bella blijkt een emotioneel persoon te zijn, want ook tijdens de Victoria’s Secret Show gingen de sluizen open. 

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire