Kinderster Millie Bobby Brown tekent bij IMG en sleept gelijk een grote klus in de wacht

      0

De 12 jaar oude Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown blijft ons verbazen met haar kwaliteiten. Het kindsterretje stond laatst nog model voor de nieuwe Calvin Klein campagne en tekende nog geen twee dagen geleden een contract bij IMG Models, een van ’s werelds grootste modellenbureaus. Modellen als Karlie Kloss en de Hadidzusjes staan ook ingeschreven bij dit bureau, kleine Millie heeft het goed voor elkaar. 

MBB weet dan ook gelijk een leuke klus op haar naam te zetten. Converse strikte het kersverse model voor hun nieuwe Forever Chuck campagne om hun klassieke Chuck Taylors een boost te geven. Met een eighties inspired shortfilm blikt het schoenenmerk samen met Millie terug op iconische karakters uit 80’s films die zich identificeerden met de klassieke ‘Chucks’. 

‘’Wanneer je filmkarakters in Chucks ziet, weet je dat ze hun eigen ding doen,' aldus de jonge actrice. De focus van de campagne ligt heel erg op films uit de jaren '80, wat Millie perfect maakt voor de klus. De bejubelde serie Stranger Things speelt zich namelijk ook af in deze tijd. Zelfs Eleven, haar karakter in de serie, draagt Chucks. Een perfect match dus.

 

Beeld: Converse
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire