BREAKING! Nooit eerder vertoonde foto’s van zwangere Marilyn Monroe

      0

Het internet is ontploft na het verspreiden van vier nooit eerder vertoonde foto’s van een zwangere Marilyn Monroe. Haar kleine baby bump is goed door haar strakke rokje te zien. De foto’s waren van haar goede vriendin, Frieda Hull, die ze altijd voor zichzelf heeft gehouden tot ze twee jaar geleden overleed. 

Frieda Hull heeft de kleurenfoto’s gemaakt op 8 juli 1960 in New York City toen Marilyn 34 jaar oud was. Na dat Frieda overleed, werden de foto’s vorig jaar doorverkocht aan haar buurman Tony Michaels, als deel van haar bezittingen. De foto’s zijn gekocht voor meer dan 2 duizend dollar. Waaruit blijkt dat de buurman geen idee had van wat hij in handen had.

Tony vertelde de pers dat Marilyn voor deze baby al 3 miskramen heeft gehad, een paar dagen nadat de foto’s waren gemaakt, verloor ze helaas deze baby ook. Het is nooit helemaal duidelijk geworden of dit kwam door abortus of dat het ook een miskraam was, maar Tony beweerde dat Frieda er van uit ging dat ze de baby had verloren na aanleiding van een nervous breakdown

Wat hier nog bovenop kwam, was dat Marilyn’s man, Arthur Miller, waarschijnlijk niet de vader van de baby was! Tony vertelde dat Frieda ooit zei dat Monroe zwanger was geworden door acteur Yves Montand. Yves, die stierf in 1991, gaf later inderdaad toe dat hij in die tijd een affaire had met de blondine. 

Bron thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!