Kendall ditched Yeezy show, Kylie komt te laat en wat er nog meer gebeurde tijdens Kanye’s modeshow

      0

Afgelopen woensdag vond de Yeezy season 5 show plaats tijdens New York Fashion Week, en er is weer genoeg gebeurd om over te praten. Ten eerste duurde het maar dertien minuten. Say whaat? Alles in de show was veel meer low key dan dat we van Kanye gewend zijn, de modellen, de muziek en zelfs de fashion waren allemaal een tikje minder extravagant dit seizoen. Daarnaast waren telefoons, camera’s en sociale media strict verboden tijdens de show, maar dat hield bezoekers niet tegen om stiekem beelden te schieten. Een bewogen avond dus, en het houdt hier ook nog niet op.

 

Een bericht dat is gedeeld door @mroku2891s op

 

Een bericht gedeeld door HYPEBEAST (@hypebeast) op

 

Een bericht gedeeld door HYPEBEAST (@hypebeast) op

 

Kendall Jenner, Kanye's eigen schoonzusje, was er niet bij om haar zwager te steunen. Kenny had het veel te druk met haar eigen job. Samen met maatjes Gigi en Bella Hadid liet ze de nieuwe Anna Sui collectie zien op de catwalk. Een legitieme reden om er niet te zijn, toch? Van Kims zusjes Khloe en Kourtney en zelfs van mama Kris was trouwens ook geen spoor te bekennen. Stond Kimye er dan helemaal alleen voor?

Nou, niet helemaal. Kims jongste halfzusje Kylie was namelijk wel aanwezig. Kylie leek zich ook niet al te veel te interesseren voor Kanye want ze kwam behoorlijk te laat. Tien minuten na de start van de show kwam Kylie backstage aanzetten, waar ze samen met zus Kim gespot werd. Een bewogen avond dus, maar gelukkig zijn we ook niet meer gewend van de Kardashians. It's hard to keep up. 

Beeld: Getty

 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!