Na 9 jaar huwelijk zijn Beyonce en Jay Z nog steeds crazy in love

      0

We hebben Beyoncé en Jay Z naar elkaar toe zien groeien en samen allemaal mooie momenten zien meemaken. In 2008 trouwden ze, in 2012 werd Blue Ivy geboren (die dus inmiddels alweer 5 jaar is!) en omdat Beyoncé nu weer zwanger is en er niet één, maar twee kindjes bijkomen, moet dat natuurlijk gevierd worden. Dat doen we met een hele reeks schattige momentopnames van Bey en Jay Z. 

Als we Beyoncé mogen geloven, hebben de twee elkaar al ontmoet toen zij pas 18 jaar oud was, dat moest dus rond 1999 of 2000 zijn. In 2003 zei Jay dat ze ‘gewoon vrienden’ waren en dat er niet veel aan de hand was, maar nadat Beyoncé een maand later ‘Crazy In Love’ lanceerde mét Jay Z, konden we nog moeilijk geloven dat ze geen setje waren. Uiteindelijk, in 2008, trouwde het stelletje in privé, and now we’re here

De twee gaan dus een heel eindje terug samen. Door Bey’s nieuwe album, 'Lemonade', gingen er een tijdje geruchten dat het niet goed ging met hun huwelijk en dat ze zelfs al bezig waren met het aanvragen van een scheiding, maar hier was niks van waar; ze zijn nog altijd crazy in love! We moeten dat natuurlijk wel geloven, en vooral na het zien van deze collectie schattige foto’s. 

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!