Swarovski en Karlie Kloss gaan terug in de tijd met iconische Marilyn Monroe scène

      2

Swarovski sieraden worden al meer dan honderd jaar gedragen en de kristallen van de luxe juwelier zijn dan ook al sinds de jaren '30 op het witte doek te zien. Wie herinnert zich bijvoorbeeld nog de scène van Marilyn Monroe in een prachtige roze jurk en volgehangen met juwelen, terwijl ze Diamonds Are a Girl’s Best Friend zong in de film Gentlemen Prefer Blondes

En dit is niet het enige iconische moment op het witte doek dat Swarovski kristallen bevatte. Ook tijdens de openingsscène van de film Breakfast at Tiffany’s droeg Audrey Hepburn’s karakter een hele lading juwelen van Swarovski terwijl ze naar binnen aan het gluren was bij die andere juwelier. 

Als eerbetoon aan innovatief design en de aanwezigheid van Swarovski in deze mooie momentopnames van oude films, heeft Swarovski deze scènes in samenwerking met model Karlie Kloss verfilmd vanuit een modern perspectief. Terwijl Karlie Kloss de karakters van Marilyn en Audrey op zich neemt, is ze gehuld in sieraden van het juwelenmerk uit de huidige collectie, #bebriliant. Nieuwsgierig naar de verfilmde momenten? Bekijk de video’s hieronder! 

Beeld thumb: Swarovski Press Release
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!