Dit is hét geheim van Bella Hadid voor een perfect schoonheidsslaapje

      0

Bella Hadid lijkt het perfecte, glamorous leventje te leiden. Ze loopt de catwalks van de grootste designers, de meest bekende modetijdschriften vechten om haar op de cover te kunnen plaatsen, poseert in de mooiste kleding en reist de hele wereld over. Het laatste is alleen iets minder glam, gezien de vele uren aan slaap die ze hierdoor mist.

Jezelf in slaap krijgen als je door verschillende tijdzones reist is een helse klus, en laat het nou net je werk zijn om er mooi, fris en representatief uit te zien is een jetlag niet echt gewenst. Weinig slaap betekent wallen en een slechte huid, en als je naam Bella Hadid is kun je je dat gewoon niet veroorloven. Bella deelt haar beste tip voor een perfect schoonheidsslaapje, ook al duurt hij maar een paar uur.

Het model gebruikt meditatie muziek om in een diepe slaap te komen. Volgens eigen zeggen werkt het zo goed, dat ze bij het vierde nummer al out is. “I recently started listening to meditation music which makes me have a deeper sleep, even if I just have four hours.” De lijst die Bella zelf luistert? 50 Best Meditation Songs Collection. Ook gebruikt Bella ’s ochtends en ‘s avonds maskers om haar huid te verzorgen en op te peppen. “In the morning, I always like to do a sheet mask because it revives me to have something cool on my skin.” Aldus het model.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire