Verklappen de oorbellen van Beyoncé het geslacht van haar tweeling?!

      0

Sinds Wie is de Mol is afgelopen, voelen wij ons de experts op het gebied van hints begrijpen. Zo lang duurde het ons immers nou ook weer niet om erachter te komen wie dit jaar de mol was. Dat we het populaire programma volgend jaar pas weer kunnen zien, is een gemis in ons leven. Daarom gaan we in het dagelijks leven maar wat graag op zoek naar hints en een van die clue's vonden we bij Beyoncé

Het was wereldnieuws toen Beyoncé op Instagram aankondigde in verwachting te zijn van een tweeling en sindsdien draait de geruchtenmodel overuren. Want is de superster in verwachting van meisjes, jongens of beide? We lijken daarop het antwoord te hebben. 

Gezien Beyoncé nooit iets per ongeluk doet, denken fans van de superster te weten wat het geslacht is van haar ongeboren tweeling. Fans speculeren erop los, nadat Beyoncé de oorbellen droeg die ook haar oren sierden in de videoclip van If I Were A Boy. Want hint de powervrouw hiermee dat haar tweeling jongens zijn?

Stom toeval? Zeker niet. De zangeres draagt hoogstwaarschijnlijk nog niet eens hetzelfde paar ondergoed twee keer, laat staan oorbellen die ze negen jaar geleden voor het eerst droeg. 

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire