Scarlett Johansson onthult waarom borstvoeding geven een positief effect had op haar werk

      0

Scarlett Johansson heeft een hectisch schema. De blondine is druk bezig met nieuw acteerwerk en promoot op dit moment haar nieuwe film Ghost in the Shell. Ook is de 32-jarige schone druk met de zorg van haar dochter Rose Dorothy die in 2014 werd geboren. In een interview met E! vertelt de actrice dat de tijd die ze met haar dochter spendeert, haar helpt om de juiste drive te vinden om te werken. 

In het interview vertelt Scarlett wat het effect van borstvoeding na een dag werken op de set van Ghost in the Shell op haar heeft gehad. “That is a very grounding thing, to nurse. If you ever needed to return to yourself, that is a pretty wonderful way to come back to yourself when you go home”, legt de actrice uit. “You have to leave all that work stuff behind and be able to present with your kid. I am very thankful that’s my reality at the end of the day”, voegt ze toe. 

Scarlett heeft samen met haar ex Romain Dauriac een kindje. Helaas zijn de twee verstrengeld in een voogdijzaak. Ze willen beiden de volledige voogdij van Rose. De actrice houdt haar lippen stijf op elkaar wanneer het aankomt op de zaak. Scarlett wil er liever geen woord aan vuil maken en vertelt in een statement dat ze het beste voorheeft met haar dochter.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire