Kendall Jenner in prachtige bloemenkransen van Dior voor Harpers Bazaar

      0

Kendall Jenner is niet te stoppen en er is geen tijdschrift die het jonge model niét heeft mogen sieren. Nu staat ze weer eens op de cover van een tijdschrift. Deze keer gaat het om de mei 2017 issue van Harper’s Bazaar US en de foto’s zijn stunning! Kendall poseert onder anderen in bloemenkransen en superbijzondere jurken

Het 21-jarige supermodel poseerde voor de camera van Camilla Akrans, een fotografe die ook foto’s schiet voor grote merken als Chloé, Givenchy en Dior. Op de cover straalt Kendall in een La Perla romper, afgemaakt met sieraden van Tiffany & Co. 

De foto’s in het magazine zelf zijn overigens bijna nóg mooier. De brunette poseert in verschillende items van lente collecties en de jurken zijn werkelijk adembenemend. Daarnaast zijn er ook twee close-ups waarin Kendall te zien is in super mooie bloemenkransen van Dior. 

In het interview wat bij de foto’s hoort verteld ze ook dat ze minder girly is dan al haar zussen. “I’ve always been the different one. I mean, I’m a girl and I like being a girl, but I’ve just never been into it like they have. I think I get that from my dad. I’d say I’m more of a Jenner than a Kardashian.”

Beeld: Camilla Akrans / Harper's Bazaar US
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire