Julia Roberts voor 5e keer bekroond tot mooiste vrouw van de wereld

      0

Actrice Julia Roberts, die we natuurlijk onder andere kennen uit de films Pretty Woman, Notting Hill en My Best Friends Wedding, weet voor de vijfde keer de titel voor mooiste vrouw binnen te slepen. En met zo'n grote concurrentie in Hollywood is dat een behoorlijke prestatie.

De pretty woman schittert deze maand op de cover van de speciale editie van People magazine. Julia stond 26 jaar geleden, op 23-jarige leeftijd, voor het aller eerst op de cover voor het magazine en werd meteen uitgroepen tot mooiste vrouw van de wereld. Dat ze nu voor de vijfde keer de titel weet te bemachtigen en daarmee geschiedenis schrijft, kan ze moeilijk geloven. “I am very flattered,” vertelt de moeder van drie kids aan People. 

 

#juliaroberts #smile #actress #prettywoman 🌹

Een bericht gedeeld door Julia Roberts 🔹 (@juliafroberts) op


Met haar bekroning blijft de actrice goede vriend George Clooney ver voor en dat vindt Julia Roberts best hilarisch. De acteur werd door People twee keer bekroond tot ‘Sexiest Man Alive’ terwijl Julia nu haar vijfde in de wacht sleept. “I’m going to mention that in my Christmas card to the Clooneys this year.” 

Beeld: Getty / People magazine
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire