EINDELIJK! De eerste trailer van Fifty Shades Freed is hier

      0

Probeer rustig te blijven, want de film Fifty Shades Freed komt pas volgend jaar op 9 februari uit en dat is nog een hele lange tijd om hyped te zijn. Direct na de release van Fifty Shades of Darker keerden Dakota Johnson en Jamie Dornan terug naar de studio om het derde deel uit de boekenreeks op te nemen. Hoewel we nog een driekwart jaar moeten wachten beloven de dertig seconden, die zijn vrijgegeven, alweer de nodige steamy scenes.

Anastasia Steele en Christian Grey komen na een turbulent begin eindelijk in wat rustiger vaarwater in het derde en laatste deel van de Fifty Shades serie. In Fifty Shades Darker verloofde het koppel zich en in de nieuwe trailer zien we dan een sneak peek van de bruiloft! Ook zien we een glimps van de luxe honeymoon die het getrouwde stel maakt. Maar hoewel alles koek en ei lijkt, kunnen we er natuurlijk vanuit gaan dat drama altijd op de loer ligt.

De teaser van Fifty Shades Freed verscheen gisteren op YouTube maar werd er eigenlijk direct weer vanaf gehaald. Gelukkig voor ons zijn er altijd oplettende internetters die de bestandjes opslaan. We hebben de beelden dus nog. Bekijk de video hieronder.
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!