Bella Hadid grijpt naar de borsten van Emily Ratajkowski na het Cannes filmfestival

      0

Het Cannes Filmfestival is één van de grootste Europese events van het jaar en menig celebrity is erbij. Zo ook supermodellen Bella Hadid, Emily Ratajkowski en Hailey Baldwin, die na een avondje glitz and glam, fancy jurken en dure cocktails hun japon verruilde voor jeans en een off-the-shoulder top om zo de rest van de avond te besteden op een luxe jacht.

 

Couple ladies on a boat 🤤💓🌸

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

De modellen besties sprongen met zijn drieën de boot in om zo de Franse Côte d'Azur te verkennen. En waar muziek wordt gedraaid, daar wordt gedanst en Bella, Emily en Hailey legde alles vast op film. Zo ook dit moment, waar Bella gretig naar de borsten van Emily grijpt. ''She loves me.'' Schreef Emily onder de Instagram post.

 

She loves me @bellahadid @haileybaldwin

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Ook Hailey waagde een dansje en prijsde het Instagram waardig. Waar Emily haar extreem afgetrainde buik liet zien in een topje, ging Hailey voor een baggy trui. Bella Hadid heeft naar eigen zeggen dan wel het drukste schema ever, als een avondje chillen op een jacht daar ook bij hoort, zouden wij zo met haar ruilen.

 

u said what?

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Beeld: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire